Art Picture Perfect Streets & Quartiers

Endelig forår…!

Og selvom solen ikke helt er klar i mælet endnu, så er temperaturen ca. 15 grader om dagen og nattefrosten er langt om længe væk. Min lejlighed er iøvrigt vildt dårligt isoleret og rimelig kold, når temperaturen udenfor er på under 10 grader, så også derfor er det dejligt med lunere tider.

Anyway, jeg gik tur idag uden vinterjakke, nød at det var små lunt og fangede lidt stemning omkring Canal Saint Martin. Jeg er helt vild med det store mur-maleri, det skifter og ofte, tror jeg. Og det var selvfølgelig også en foto-magnet for for andre end mig.

(Iøvrigt: hvis du modtager en mail med nye blog indlæg, så vises billederne rigtig dårligt i mailen. Derfor, tryk på linket og se billederne på selve bloggen)

img_2366

img_2360

 

img_2370

img_2373

 

 

2 comments

  1. Så fint! Og dejligt lidt stemning og ikke mindst med 15 grader; det kan jo virkeligt få én til at kigge op og ud på det der er lige foran. Det er som bekendt i forårets ånd at møde verden med åbne og imødekommende øjne, så en gåtur omkring Canal Saint Martin lyder oplagt. Det er fandme en gave at have muligheden for virkelig at tage det ind, sådan som du går lige pt.
    Knus herfra…

    Liked by 1 person

    1. Du får mig til at lyde helt vildt overvejet og klog med det du skriver, haha. Kan du huske, da vi var der? Lige omkring du annoncerede at der var lavet studier om de grimme vs pæne mænd og deres evner… Knus til Oslo!❤️

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: